September 2007

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

« Eerste posting | Main | Werkzaamheden (1) »

November 11, 2005

Comments

Arnoud

Hans, nieuw projectje? ;-)
Ik mis één item in dit mooie overzicht: aanmelden bij de verschillende rss-/weblogzoekmachines

Hans Mestrum

Hoi Arnoud, je hebt de eer hier als eerste te reagere! Leuk! Jawel staat er wel bij, kijk maar bij de regel:

- aanmelden 55 search engines

Ik heb daar ook de links bij gezet waar ik dat spul kan vinden.

Thx voor de oplettendheid!

Fred Zelders

Gefeliciteerd met de lancering van NewLevel's Blog!
Veel succes en natuurlijk ook VEEL PLEZIER er mee!

Henk-Jan

Met Hans Mestrum als moderator en inspirator komen de mooiste dingen van de grond (als ik even onbescheiden mag zijn). Heel veel succes en weer of geen weer: vooral blijven posten. Met passie! HJ.

Katinka van den Brink

Hans ik ga steeds meer met bewondering naar al die blogs kijken. Ik heb echt bewondering voor je. Op de een of andere manier ben ik niet in staat mijn eigen blog up to date te houden maar volg die van anderen met veel plezier. Ik heb goede voornemens op die van mijzelf ook weer te updaten en dan neem ik een link op naar deze blog... ik wacht met spanning af.

Erwin

Hi Hans,

Jij zet een weblog op in een tijd waar ik een week voor nodig zou hebben. Eigenlijk zouden we iets moeten hebben waarin je al die opties (Furl, StatCount, Tagloud e.d.) direct kan aanvinken.

Ben bekend met SQL Server. Ben benieuwd wat de laatste ontwikkelingen daarin zijn en wat dat betekent voor businesses. Keep me posted!
Erwin

Marc

Hans, wat een ontzettend bruikbaar materiaal. Zeer waardevol voor mensen die zelf starten met het opzetten van een weblog. Een aantal acties heb je als blogger wel in je hoofd zitten, maar deze categorie is in feite een prachtige checklist die de blogger een eind op weg helpt. Met jouw goedvinden zal in aan de hand van deze categorie mijn eigen weblog dan ook uitrollen, omdat de blogs vol staan met nuttige links en aandachtspunten. Mijn complimenten voor dit overzichtelijke werk.

XIII

Volgens mij ben je het belangrijkste vergeten... content.
Je kan je wel op op 1000 Web 2.0 dingen subscriben en er zo met de layout een aardig onoverzichtelijk zooitje van maken, maar met een blog over wat er bij Newlevel gebeurd heeft het allemaal maar vrij weinig te maken.

ps. groeten aan Leo Hordijk.

Hans Mestrum

Tja XIII.....ben het wel met je eens. Van die content dan. Een blog is geen blog zonder fresh content. Allerlei excuses hier gaan zitten verzinnen (die misschien nog wel waar zijn ook) heeft niet veel zin.
Laat ik nou net a.s. maandag en de week daarop een meetinkje hebben met een paar mensen die content zouden kunnen gaan genereren. Dus wie weet.. ;-)
Je opmerking snijdt in ieder geval hout. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dat hier te melden. Het is belangrijk te weten wat jullie bezig houdt. In de tussentijd kun je me misschien mijn blogs eens bezoeken (zonder hier te willen spammen ;-) ): http://www.hansonexperience.com en http://screencasting.blogs.com

XIII

Ik zal ze checken. :)
ps, een subscribe to comments plugin niks voor hier? Vind ik zelf 1 van de wordpress essentials om mensen betrokken bij het commentaar te houden.

Hans Mestrum

Ah XIII, plugins. Nee die hebben we niet met TypePad. Maar ik wil wel eens kijken naar een aparte webfeed. Heb ik zelf ook. Of coComment: http://www.hansonexperience.com/context/2006/02/mijn_reacties_o.html

Maar dat hoort dan ook weer bij die '1000 Web 2.0 dingen' ;-) Eerst maar eens content.
Jammer trouwens dat je anoniem blijft.... XIII zegt me niks. Ik praat liever tegen personen dan tegen nummers...

XIII

Anoniem is een rekbaar begrip, ik gebruik deze nick al minstens 10 jaar online. Het beestje moet een naam hebben.
coComment is wel interessant, maar weer erg beta (zoals het 'hoort' bij web2.0)
En het voordeel van een subscribe to comments functie is dat mensen automatisch mail krijgen als er een reactie op een comment is. Dat houd het wat laagdrempeliger, vooral aangezien de meerderheid van je target audience hier onbekend met begrippen als RSS en feeds zal zijn, laat staan met de nieuwste '2.0' services a la coComment.

~Jos Heuts

Hans Mestrum

Kijk, jij bent Jos XIII ;-) Je bent dus al 9 jaar langer 'in het vak'. Dan laat ik me als groentje van 1 jaar bezig zijn graag verrassen met je oplossing. Want toegegeven: een dergelijke tool is mooi. Maar...zoals jij waarschijnlijk al weet...is TypePad een gehoste blogtool van SixApart en die houden niet van plugins.
Maar ik heb gelijk een support call ingezet bij ze.
Thx voor je input en bedankt dat je hier was.

The comments to this entry are closed.

  • www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos from newleveleducenter. Make your own badge here.

Email newsletter

Novell Cool Blogs

SQL Server Blogs

SQL Server Blog Posts Microsoft Employees

Laatste nieuws van brainshare

Stats

  • Check Page Rank

Wat lezen lezers van deze weblog nog meer?